Waar kwaliteit samensmelt met glas

Over Quality Glass

Quality Glass: Waar kwaliteit samensmelt met glas. Als toonaangevende specialist in de glasindustrie zijn wij uw bron voor innovatieve en kwalitatieve glasoplossingen. Ons assortiment omvat isolatieglas, veiligheidsglas, enkelglas, en vele andere soorten glas voor woningen, allemaal geproduceerd met het oog op duurzaamheid en efficiëntie.

verified

Topkwaliteit glas

Gegarandeerd hoogwaardig glas, elke keer weer.

photo_size_select_large

Maatwerk oplossingen

Aangepaste oplossingen die perfect passen bij uw ruimte.

local_shipping

Snelle leveringen

Snel en betrouwbaar, zodat uw project nooit stagneert.

engineering

Deskundig advies

Profiteer van onze expertise en krijg het juiste advies.

Hoe is quality glass ontstaan?

Onze Oorsprong

Geboren uit de behoefte aan hoogwaardig gelaagd glas van onze zusterbedrijven Zabfalux Veranda en Quality Construction, hebben wij, Quality Glass, onze expertise en productaanbod uitgebreid om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Deze unieke oorsprong heeft ons voorzien van een diep inzicht in de vereisten van zowel de veranda- als renovatiemarkt.

Daarom kies je voor Quality Glass

Innovatie en Samenwerking

Innovatie staat centraal in alles wat we doen. We zijn voortdurend bezig met het automatiseren en optimaliseren van onze productielijnen en het omarmen van nieuwe technologieën om niet alleen onze efficiëntie te verhogen maar ook de kwaliteit van ons glas naar een hoger niveau te tillen. Door onze productiecapaciteit voor zowel gelaagdglas als isolatieglas te vergroten, streven we ernaar om aan de groeiende vraag van onze klanten te voldoen.

Als trotse leden van de Vakgroep Glas, onderdeel van Bouwend Nederland, zetten we ons in voor samenwerking en partnerschappen binnen en buiten de glasindustrie. Deze samenwerkingen, gecombineerd met onze nauwe banden met onze zusterbedrijven Zabfalux Veranda en Quality Construction, stellen ons in staat om innovatieve oplossingen en diensten te bieden die onze klanten ten goede komen.

Waar wij voor staan

Toewijding aan Kwaliteit en Veiligheid

Onze inzet voor kwaliteit wordt verder onderstreept door onze toewijding aan het behalen van toonaangevende certificeringen binnen de glas- en bouwsector, zoals Glaskeur, VCA, en andere belangrijke industrienormen. Deze certificeringen weerspiegelen onze toewijding aan vakmanschap, veiligheid en betrouwbaarheid in elk project waaraan we werken.

investeren in de toekomst

Vooruit Kijken

Bij Quality Glass geloven we in voortdurende groei en verbetering. We zijn vastbesloten om onze leidende positie in de glasindustrie te behouden door te investeren in de toekomst - of het nu gaat om technologische vooruitgang, duurzaamheid, of het versterken van onze relaties met klanten en partners. We kijken uit naar de spannende mogelijkheden die voor ons liggen en zijn toegewijd om onze missie voort te zetten: het leveren van superieure glasoplossingen waar kwaliteit daadwerkelijk samensmelt met glas.

Ons Team en Wagenpark

Ons succes is gebouwd op de kracht van ons toegewijde team en onze betrouwbare infrastructuur. Met vier deskundige medewerkers en twee volledig uitgeruste bussen zijn we perfect uitgerust om aan uw behoeften te voldoen. Ons kleine, maar ervaren team zorgt voor persoonlijke aandacht en vakmanschap voor elk project, terwijl onze bussen ons in staat stellen om efficiënt te werken en materialen veilig en op tijd te leveren.

Waarom Kiezen Voor Ons?


Flexibiliteit: We bedienen zowel de zakelijke markt als individuele consumenten met dezelfde toewijding en expertise.

Deskundigheid: Ons team heeft de kennis en ervaring om elk project tot een succes te maken.

Betrouwbaarheid: Met ons moderne wagenpark garanderen we dat we altijd daar zijn waar u ons nodig heeft.

Doe Mee Aan Onze Reis

Bij Quality Glass verwelkomen we u om deel uit te maken van ons verhaal. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste glasoplossingen voor uw project of geïnteresseerd bent in samenwerking, ons team staat klaar om u te ondersteunen. Samen bouwen we aan een duurzame en heldere toekomst.

premium bootstrap themes

Waar kwaliteit samensmelt met glas

Ontdek de kracht van kwaliteit en ervaring met Quality Glass

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw glasprojecten.