geproduceerd in haarlem

Onze Isolatielijn

Bij Quality Glass zijn we trots op onze capaciteit om hoogwaardig rendementsglas te produceren dat voldoet aan alle eisen en normen van de industrie. Onze isolatielijn is een essentieel onderdeel van ons productieproces, ontworpen om kwalitatief isolatieglas te leveren met een efficiëntie die onze klanten waarderen.

verified

Hoge kwaliteit

Duurzaam en consistente kwaliteit isolatieglas

verified

Betrouwbaar

Bij Quality Glass staat eerlijkheid en transparantie op nummer 1

verified

Snelle levering

Omdat wij zelf produceren, kunnen wij ook snel leveren

verified

Duurzaam

De toewijding aan duurzaamheid maakt ons de ideale partner

Waar kwaliteit samensmelt met glas

Het Proces

Ons productieproces begint met de nauwkeurige voorbereiding van het glas op onze snijtafel, waar elk paneel wordt gesneden en gebroken volgens de specificaties van onze klanten. Vervolgens ondergaan de glasplaten een grondige reiniging in onze speciale wasstraat, die ook geschikt is voor glas met coating, om ervoor te zorgen dat elke plaat perfect schoon is voor verdere verwerking.

De afstandhouders, cruciaal voor het creëren van een isolerende luchtlaag tussen de glasplaten, worden met precisie gezaagd en gevuld met nanomol. Deze afstandhouders worden vervolgens voorzien van een butyl rand om een sterke hechting met het glas te garanderen.

Na het positioneren van de afstandhouders, persen we de glasplaten samen en vullen de spouw met isolerend gas, zoals Argon of Krypton, om de thermische prestaties te verhogen. De afwerking met hotmelt aan de zijkanten is wat ons productieproces onderscheidt; het stelt ons in staat om het geproduceerde glas binnen 15 tot 30 minuten na afwerking te leveren, waardoor het direct klaar is voor plaatsing.

Hoe werkt het?

Begrip van de Componenten

Nanomol

Gebruikt om de afstandhouders te vullen met droogmiddel, absorbeert vocht en voorkomt condensatie tussen de glasplaten, wat cruciaal is voor de thermische efficiëntie.

Butyl

Een kleefstof die een luchtdichte verzegeling biedt voor de afstandhouders, cruciaal voor isolatieprestaties door lucht- en waterinfiltratie te voorkomen.

Hotmelt

Een thermoplastische afdichtingskit die snel uithardt, waardoor glas snel na productie geleverd en geplaatst kan worden, zonder in te boeten op duurzaamheid.

Argon/Krypton

Edelgassen die de spouw tussen de glasplaten vullen om de thermische isolatie te verbeteren, door de warmteoverdracht te verminderen, met Argon als de kostenefficiënte standaard en Krypton voor maximale isolatie in beperkte ruimtes.

uw vertrouwde glaspartner

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Onze isolatielijn stelt ons in staat om producten van consistente kwaliteit te leveren die bijdragen aan de energie-efficiëntie en het comfort van gebouwen. Door de toewijding aan het volgen van gevestigde normen en het gebruik van betrouwbare materialen, zoals Hotmelt, zorgen we ervoor dat elk stuk glas dat onze lijn verlaat, klaar is om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Wij staan voor kwaliteit

Waarom Kiezen voor Onze Isolatielijn?

Het kiezen voor de isolatielijn van Quality Glass betekent kiezen voor een productieproces dat precisie, innovatieve materialen en geavanceerde technologieën integreert. Wij bieden snelle levering van hoogwaardig rendementsglas dat direct klaar is voor plaatsing, waardoor projecttijden worden verkort en energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid maakt ons de ideale partner voor uw glasbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze isolatielijn uw volgende project kan ondersteunen. Bij Quality Glass, waar kwaliteit samensmelt met glas, zijn we klaar om u te voorzien van superieure glasoplossingen, ondersteund door een toegewijd team dat streeft naar uw volledige tevredenheid.

Waar kwaliteit samensmelt met glas

Ontdek de kracht van kwaliteit en ervaring met Quality Glass

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u
helpen bij het realiseren van uw glasprojecten.