Project: Huizen

No items found.

Project Locatie: Huizen
Project omvang: Vervangen kozijnen/glas, vervangen regenpijpen, verbouwing tuin, overkapping plaatsen, gevelrenovatie, 
Project Partners: Quality Glass, Quality Construction, Zabfaluxveranda, BOS Kozijnen

Bij dit bijzondere project in Huizen hebben wij samen met onze zusterbedrijven een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd om het huis van onze klant volledig te transformeren. Dit project is een perfect voorbeeld van onze veelzijdigheid en de kracht van samenwerking binnen ons bedrijf.

Tuintransformatie door Zabfalux Veranda

Onze zusterbedrijf, Zabfalux Veranda, heeft de tuin van de klant omgetoverd tot een moderne en functionele buitenruimte. De werkzaamheden omvatten:

  • Overkapping: Een stijlvolle en duurzame overkapping is geplaatst, waardoor de klant nu kan genieten van de tuin ongeacht het weer.
  • Nieuwe tegels: De oude tegels zijn vervangen door nieuwe, hoogwaardige tegels die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
  • Kunstgras: Voor een altijd groene en onderhoudsarme tuin is er kunstgras gelegd.
  • Nieuwe schutting: De tuin is verder verfraaid en afgeschermd met een nieuwe schutting die privacy en een moderne uitstraling biedt.

Voorgevel en Garage Door Quality Construction

Quality Construction heeft de buitenkant van het huis aangepakt om het zowel visueel als functioneel te verbeteren:

  • Keralit sponningsdelen: De voorgevel is voorzien van Keralit sponningsdelen, een onderhoudsarme en weerbestendige gevelbekleding die bijdraagt aan een moderne uitstraling.
  • Nieuwe regenpijpen: De oude regenpijpen zijn vervangen door nieuwe, die beter passen bij de esthetiek van de vernieuwde gevel en zorgen voor een efficiëntere afvoer van regenwater.
  • Trespa platen: De garage is voorzien van Trespa platen, wat zorgt voor extra duurzaamheid en een strakke, moderne look.

Kozijnen Door B.O.S. Kozijnen en Isolatie Ramen

B.O.S. Kozijnen heeft gezorgd voor de levering van nieuwe kozijnen die perfect aansluiten bij de stijl en behoeften van het huis. Wij hebben de isolatie ramen geleverd die zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie:

  • HR++ glas: De nieuwe isolatie ramen zijn voorzien van HR++ glas met verschillende diktes zoals 5-*4, 6-*5, 5-*33.1 en 4mat-*4, wat zorgt voor optimale isolatie en geluiddemping.

Conclusie

Dit project in Huizen is een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk is met een gecombineerde inzet van gespecialiseerde bedrijven. Door de nauwe samenwerking tussen Zabfalux Veranda, Quality Construction, B.O.S. Kozijnen en onszelf, is het huis van de klant getransformeerd tot een modern, functioneel en esthetisch aantrekkelijk geheel. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer van dit soort projecten te realiseren.

map

Locatie

Huizen

calendar_month

Voltooiingsdatum:

Mei 2024

group

Project partners:

Quality Glass, Quality Construction, Zabfaluxveranda, BOS Kozijnen