Voorzetramen

Ontdek de eenvoudige maar effectieve isolatieoplossing met onze voorzetramen. Ze bieden extra isolatie voor bestaande ramen, verbeteren de geluidsreductie en verhogen de veiligheid van uw pand.

check_circle
Verbeterde thermische en akoestische isolatie voor comfort in elke seizoen.
check_circle
Eenvoudige installatie zonder de noodzaak voor ingrijpende verbouwingen.
check_circle
Verhoogde inbraakbeveiliging en bescherming van uw eigendom.
check_circle
Veelzijdige designopties die passen bij elke stijl van pand.

Voorzetramen: Efficiënte Isolatie met Behoud van Karakter

Verhoog de Energie-efficiëntie Zonder In te Boeten op Stijl

Voorzetramen bieden een slimme en kosteneffectieve manier om de thermische en akoestische isolatie van bestaande ramen te verbeteren. Ze zijn ideaal voor historische gebouwen, waar het behouden van het originele glaswerk essentieel is, maar ook voor elke woning die zoekt naar een upgrade in isolatie zonder ingrijpende verbouwingen. Voorzetramen verhogen niet alleen comfort en energie-efficiëntie, maar dragen ook bij aan het verminderen van geluidsoverlast, allemaal met minimale visuele impact.

Verbeterde Thermische Isolatie

Door een extra laag glas toe te voegen, verminderen voorzetramen warmteverlies en dragen ze bij aan een lagere energierekening. Ze vormen een barrière tegen koude lucht van buiten en houden de warmte binnen, wat resulteert in een comfortabeler binnenklimaat.

Akoestische Isolatie

Naast het verbeteren van de thermische efficiëntie, bieden voorzetramen ook aanzienlijke voordelen op het gebied van geluidsreductie. Ze helpen het geluid van buitenaf te dempen, ideaal voor woningen in luidruchtige omgevingen of bij drukke wegen.

Behoud van het Originele Uiterlijk

Voorzetramen worden zorgvuldig ontworpen om de esthetiek van uw bestaande ramen te behouden. Ze zijn een uitstekende oplossing voor historische en monumentale panden, waar het originele glas en kozijnen onaangetast moeten blijven.

Eenvoudige Installatie en Flexibiliteit

De installatie van voorzetramen is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan uw bestaande ramen. Dit maakt ze tot een flexibele en omkeerbare optie voor iedereen die de isolatie wil verbeteren zonder permanente wijzigingen aan te brengen.

Kosteneffectieve Oplossing

In vergelijking met het vervangen van hele ramen, bieden voorzetramen een kosteneffectieve manier om de energie-efficiëntie en het comfort van uw woning te verbeteren. Ze vormen een waardevolle investering die bijdraagt aan zowel uw wooncomfort als aan de waarde van uw pand.

Technische specificaties

Glassoort

Overige producten

Bewerkingen

Afgescherpt, Plat Poly, Facet

Veel gestelde vragen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van voorzetramen?

keyboard_arrow_down

Voorzetramen bieden verbeterde isolatie, verlagen energiekosten, verbeteren geluidsisolatie en zijn eenvoudig te installeren zonder de originele ramen te vervangen.

Kunnen voorzetramen worden gebruikt in historische gebouwen?

keyboard_arrow_down

Ja, voorzetramen zijn ideaal voor historische gebouwen omdat ze de energie-efficiëntie verhogen zonder het uiterlijk te veranderen.

Hoe installeer je voorzetramen?

keyboard_arrow_down

Voorzetramen worden meestal van binnenuit tegen het bestaande raamkozijn geplaatst, zonder ingrijpende aanpassingen aan het originele raamwerk.