Vacuümglas

Revolutioneer uw glasinstallaties met ons ultradunne, hoog isolerende vacuümglas. Perfect voor energiebesparing en comfortverbetering in zowel historische als moderne gebouwen.

check_circle
Uitzonderlijke thermische isolatie met een ultradun profiel.
check_circle
Lichtgewicht oplossing, ideaal voor renovatieprojecten.
check_circle
Voldoet aan de hoogste energieprestatienormen (BENG).
check_circle
Verbeterde geluidsisolatie voor een rustigere binnenomgeving.

Vacuümglas: Revolutionaire Isolatie, Minimalistisch Design

Ervaar de Toekomst van Glas met Ongeëvenaarde Thermische Prestaties

Vacuümglas markeert een doorbraak in glastechnologie, waarbij geavanceerde isolatie wordt gecombineerd met een ultradun profiel. Deze innovatie biedt een superieure thermische prestatie vergelijkbaar met drievoudig glas, terwijl het aanzienlijk lichter en dunner is. Ideaal voor zowel renovaties van historische gebouwen als voor moderne, energie-efficiënte constructies, vacuümglas verhoogt comfort, bespaart energie en behoudt esthetiek.

Uitzonderlijke Thermische Isolatie

Door een vacuüm te creëren tussen twee glasplaten, minimaliseert vacuümglas warmteoverdracht, wat resulteert in een indrukwekkend lage U-waarde. Dit betekent minder energieverlies in de winter en minder warmte-inname in de zomer, wat bijdraagt aan een aanzienlijke energiebesparing en comfortverbetering.

Geschikt voor Elk Type Gebouw

Met zijn slanke ontwerp en superieure isolatie-eigenschappen is vacuümglas een perfecte keuze voor een breed scala aan toepassingen, van historische renovaties waarbij het behoud van originele kozijnen essentieel is, tot hedendaagse ontwerpen die streven naar energie-efficiëntie en minimalisme.

Verhoogd Comfort en Geluidsreductie

Naast thermische isolatie biedt vacuümglas ook verbeterde geluidsisolatie, wat zorgt voor een rustigere en comfortabelere leef- of werkomgeving, vrij van storend buitengeluid.

Langdurige Duurzaamheid

Vacuümglas is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, met een robuuste constructie die bestand is tegen UV-straling en externe invloeden. Dit zorgt voor blijvende prestaties en schoonheid zonder significante degradatie over tijd.

Deskundige Installatie en Ondersteuning

Ons team van professionals staat klaar om u te begeleiden bij de keuze en installatie van vacuümglas, waarbij we ervoor zorgen dat u maximaal profiteert van de unieke voordelen. Van technisch advies tot naadloze integratie in uw project, wij zorgen voor een uitstekende service en ondersteuning.

Technische specificaties

Glassoort

Isolatieglas

Bewerkingen

Afgescherpt, Plat Poly, Facet

Veel gestelde vragen

Wat is vacuümglas en hoe verschilt het van dubbel glas?

keyboard_arrow_down

Vacuümglas bestaat uit twee glasplaten gescheiden door een microscopisch dunne vacuümruimte, in plaats van een gasgevulde spouw zoals bij dubbel glas. Deze vacuümruimte biedt superieure isolatie-eigenschappen door bijna alle lucht- en warmteoverdracht tussen de glasplaten te elimineren.

Wat zijn de voordelen van vacuümglas?

keyboard_arrow_down

Vacuümglas biedt uitzonderlijke thermische isolatie, vergelijkbaar met of beter dan traditioneel dubbel of driedubbel glas, maar met een aanzienlijk dunner profiel. Dit resulteert in betere energie-efficiëntie, vermindering van condensatie en potentieel geluidsisolatie, allemaal zonder het esthetische ontwerp van ramen te beïnvloeden.

Is vacuümglas geschikt voor renovatieprojecten?

keyboard_arrow_down

Ja, dankzij de slanke profielen is vacuümglas bijzonder geschikt voor renovatieprojecten, omdat het kan worden geïnstalleerd in bestaande kozijnen met beperkte ruimte. Dit maakt het een ideale keuze voor het upgraden van de isolatie van oudere gebouwen zonder ingrijpende wijzigingen aan de structuur