Triple Glas

Ontdek de superieure isolatievoordelen van triple glas voor uw huis of bedrijf. Ons geavanceerde triple glas, ook bekend als drievoudig glas, biedt uitzonderlijke thermische isolatie, optimaliseert uw energieverbruik, en verhoogt het comfort in elke ruimte. Maak uw gebouw toekomstbestendig met onze energie-efficiënte en geluidsreducerende glasoplossingen.

check_circle
Ongeëvenaarde thermische isolatie voor ultiem wooncomfort
check_circle
Significante reductie van energiekosten
check_circle
Superieure geluidsisolatie voor een rustige leefomgeving
check_circle
Deskundig advies en installatie op maat

Triple Glas: De Volgende Stap in Isolatietechnologie
Ontdek de Voordelen van Triple Glas

Triple glas bestaat uit drie lagen glas met daartussen twee isolerende luchtruimten, waardoor het een ongekende isolatiewaarde bereikt. Deze geavanceerde opbouw minimaliseert warmteverlies in de winter en beperkt warmteopname in de zomer, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

De Isolatiekracht van Triple Glas

Met triple glas kan een U-waarde bereikt worden die aanzienlijk lager is dan bij traditioneel dubbelglas, wat resulteert in een sterke reductie van uw energieverbruik. Het is de ideale keuze voor energieneutrale of passiefhuizen.

Verschillende Toepassingen van Triple Glas

Triple glas is niet alleen geschikt voor nieuwbouwprojecten maar kan ook een waardevolle upgrade zijn voor bestaande gebouwen. Het verbetert niet alleen de isolatie, maar ook de algehele waarde van uw vastgoed.

Ventilatie en Lichtinval

Hoewel triple glas zorgt voor uitstekende isolatie, is het belangrijk om goede ventilatiemogelijkheden te behouden. Moderne triple glas systemen kunnen worden uitgerust met geïntegreerde ventilatieroosters om een gezonde luchtkwaliteit te waarborgen. Tegelijkertijd maximaliseert het glas de natuurlijke lichtinval zonder in te boeten aan isolatiewaarde.

Esthetiek en Duurzaamheid

Naast de functionele voordelen, biedt triple glas ook esthetische flexibiliteit. Het is beschikbaar in diverse uitvoeringen die passen bij uw architecturale stijl. Duurzaamheid en lange levensduur maken het een verantwoorde investering.

Kies voor Triple Glas

Geïnteresseerd in de voordelen van triple glas voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste glasoplossing voor uw situatie.

Technische specificaties

Glassoort

Isolatieglas

Diktes

10mm t/m 50mm

Levertijd

Binnen 5 werkdagen

Bewerkingen

Afgescherpt, Plat Poly, Facet

Veel gestelde vragen

Wat is het voordeel van tripleglas?

keyboard_arrow_down

Tripleglas/isolatieglas biedt een scala aan voordelen, waarbij de isolatiewaarde het meest in het oog springt. Het vervangen van enkelglas door dubbelglas heeft het grootste effect op energiebesparing. Andere pluspunten zijn verminderde geluidsoverlast, verbeterde inbraakwerendheid, minder condensatie en een comfortabeler binnenklimaat. Daarnaast leidt het tot een beter energielabel.

Wat betekent de U-waarde bij isolatie?

keyboard_arrow_down

De U-waarde geeft de isolatiewaarde aan: hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Enkelglas heeft bijvoorbeeld een veel hogere U-waarde (6) dan dubbelglas, ook wel HR++ (<1.2).

Welke glasdikte is geschikt voor mij?

keyboard_arrow_down

De glasdikte die u kunt gebruiken, hangt af van uw kozijnen en sponningdiepte. Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste dikte en kunnen ook de installatie voor u verzorgen.