Brandwerend glas

Verhoog de veiligheid van uw pand met ons brandwerend glas, dat bescherming biedt tegen vuur, rook en hitte, zonder in te leveren op esthetische waarde.

check_circle
Biedt essentiële bescherming tegen vuur
check_circle
Houdt integriteit bij hoge temperaturen
check_circle
Esthetisch aantrekkelijk, zonder veiligheidscompromis
check_circle
Verschillende klassen van brandweerstand beschikbaar

Brandwerend glas: Uw Veiligheid, Onze Prioriteit

Ervaar de Innovatieve Bescherming van Brandwerend glas

Brandwerend glas is een essentiële veiligheidsvoorziening voor elk gebouw, ontworpen om de verspreiding van vuur en rook te vertragen en waardevolle evacuatietijd te bieden. Door geavanceerde technologieën biedt ons brandwerend glas niet alleen bescherming in kritieke momenten, maar integreert het ook naadloos in de esthetiek van uw ruimte.

Geavanceerde Brandbescherming

Ons brandwerend glas is getest volgens de strengste normen en is geclassificeerd om uitzonderlijke weerstand tegen vuur te bieden, variërend van 30 tot 120 minuten bescherming. Dit zorgt voor een cruciale buffer tijdens een brand, waardoor mensen veilig kunnen ontsnappen en brandweerdiensten meer tijd hebben om te reageren.

Veelzijdige Toepassingen

Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van interne scheidingswanden tot externe gevels, brandwerend glas biedt zowel veiligheid als stijl. Het is de ideale keuze voor scholen, ziekenhuizen, kantoorcomplexen en woonhuizen, waar veiligheid en esthetiek hand in hand gaan.

Esthetisch en Functioneel Ontwerp

Naast zijn veiligheidskenmerken, biedt ons brandwerend glas een heldere en onbelemmerde uitstraling, waardoor natuurlijk licht en zichtlijnen behouden blijven. Het is beschikbaar in verschillende afwerkingen en kan worden aangepast aan uw specifieke ontwerpeisen, waardoor het een flexibele oplossing is voor elk project.

Eenvoudige Integratie en Installatie

Ontworpen voor zowel nieuwe constructies als renovatieprojecten, ons brandwerend glas kan gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande raam- en deurkozijnen, zonder de noodzaak voor uitgebreide aanpassingen. Ons team van experts biedt ondersteuning van concept tot installatie, zodat u verzekerd bent van een soepele en efficiënte implementatie.

Technische specificaties

Glassoort

Veiligheidsglas

Bewerkingen

Afgescherpt, Plat Poly, Facet

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van brandwerend glas?

keyboard_arrow_down

Brandwerend glas helpt de verspreiding van vuur en rook te vertragen, biedt extra evacuatietijd en kan de integriteit van een gebouw behouden.

Hoe wordt brandwerend glas getest?

keyboard_arrow_down

Brandwerend glas wordt onderworpen aan strenge tests, waarbij het wordt blootgesteld aan extreme hitte om zijn brandwerende eigenschappen te verifiëren.

Kan brandwerend glas in elk kozijn worden geplaatst?

keyboard_arrow_down

Brandwerend glas vereist specifieke kozijnen die bestand zijn tegen hoge temperaturen; niet elk kozijn is geschikt zonder aanpassingen.